parelweb

webdesign & hosting

Domeinregistratie

domeinnamenVoor de registratie van domeinnamen heeft ParelWeb gekozen voor Argeweb of Transip. Bij Argeweb en Transip kunnen domeinen eenvoudig en snel geregistreerd worden. Bovendien kunnen de instellingen van deze domeinen optimaal door ons ingesteld worden voor een vloeiende werking en integratie met de website.

U kunt er voor kiezen zelf uw domeinnaam te registreren. Dit hoeft niet bij Argeweb of Transip te zijn. U moet er dan wel zeker van zijn, wil de mail goed werken, dat u mx-records aan kunt (laten) passen. Uiteraard kunnen wij ook de door u gewenste domeinnaam voor u registreren. Wij zetten de instellingen goed en tsten of alles werkt zoals het moet werken. Uiteraard registreren wij op uw naam zodat u de eigenaar bent van de domeinnaam.

De kosten van het door ons laten registreren bedragen € 15,- administratiekosten (excl. BTW) plus de kosten van de registratie zelf.

Wilt u kijken of de door u gewenste domeinaam nog vrij is bezoek dan de website van de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland.